» Verhuurvoorwaarden

Wat is dit?


Onze verhuurvoorwaarden

1. Tenzij anders overeengekomen, zijn de huurprijzen van onze accommodaties all-inn, met uitzondering van:
-de maanden oktober tot april: de verbruikerskosten van energieverbruik € 5 per dag ;
-huisdierkosten € 15,00 (indien van toepassing)
-Eindschoonmaak: dit dient u zelf te doen. Wilt u het laten schoonmaken, dan rekenen wij € 45.

2. Wij rekenen altijd een borgsom van € 125,00 bovenop de huurprijs. Als u de accommodatie schoon en netjes achterlaat, krijgt u deze weer teruggestort na uw verblijf. Indien dit niet (voldoende) het geval is, of er is schade of vermissing ontstaan, dan wordt dit van deze borg ingehouden.

3. U kunt bij ons het volgende bijhuren:

-Kinderbedje, box of kinderstoel: € 10 per item per boeking
-Bedlinnen: € 7,50 per persoon, incl. hand- en badlinnen € 10, anders zelf meenemen
-Fietsen: € 8,50 p.p. per dag, € 15 voor midweek/weekend, € 32,50 voor een hele week, elektrische fiets € 17,50 per dag, € 50 per midweek en € 90 per week.

4. U dient de volgende zaken bij uw reservering aan ons te melden:

-Als u met meer personen komt dan het aantal bedden in de accommodatie;
-Als u wilt roken of een huisdier mee wilt nemen;
-Als u verder speciale wensen heeft omtrent de accommodatie of uw verblijf

5. Op het park geldt een parkreglement. U dient hiervan kennis te nemen en u hieraan te houden. Een exemplaar van dit reglement kunt u vinden in de informatiemap in de accommodatie.

6. Na uw reservering dient u een aanbetaling te doen van 30 % van het factuurbedrag. Uiterlijk vier weken voor aanvang van uw verblijf dient u het restbedrag voldaan te hebben. U ontvangt hiervoor een factuur bij uw bevestiging.

7. U kunt bij ons geen annuleringsverzekering afsluiten. Annulering in overleg, wij garanderen geen teruggave van de al betaalde huursommen. Wij proberen in geval van annulering gezamenlijk tot een bevredigende afspraak te komen.

8. De huurperioden zijn als volgt:

-Week: Vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (Zaterdag idem)
-Midweek: Maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur
-Weekend: Vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.30 uur

9. Wij gaan uit van een persoonsgerichte service. Wilt u iets weten wat niet vermeld staat in onze voorwaarden, neemt u dan gerust contact met ons op.

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Page Rank

Zoover

Vakantietijd

Reactie Gasten

  • 31 maart Wat een geweldig huis en wat een prachtige omgeving! Wij hebben de eerste avond een beetje gestoeid met het warm water, maar toen we eenmaal door hadden hoe de stand van de knoppen moest zijn, ging alles verder prima. De doos met speelgoed werd met gejuich ontvangen, net als de "schatkist" met pepermunten trouwens! (Die hebben we weer aangevuld) Meteen de eerste dag hebben we ook al een eekhoorntje gezien. Leuk hoor! Groetjes, Erik,Jannet & Jesse van Zante Brakel. p.s. de pizza's van "'t Stekkie" zijn bijzonder lekker!

Reactie Gasten

  • 13 mei Hallo familie van Gend. Wat een geweldig chalet hebben jullie, prachtig ingericht. Wij hebben veel gehuurd, maar dit chalet spant de kroon.Ook het weer was ons goed gezind, dus we hebben heerlijk gefietst, de natuur is op de Veluwe fantastisch!Dus al met al een geweldige week.Zeker voor herhaling vatbaar.Hartelijke groet, fam. Roelofs & fam. Verrijk

Reactie Gasten

  • 27 juli Onze vakantie is nog niet afgelopen maar nu alvast wat opgeschreven....... Hoi Allemaal!Het is heerlijk warm weer deze week! altijd 30 graden. Het huisje is erg mooi en staat mooi in de schaduw! De bedden zijn goed, zelfs de kinderen slapen hier lekker uit!De fietsen zijn ook fijn om te mogen gebruiken (Gerard heeft geholpen zodat er toch nog een kinderzitje achterop kon)Fijne mensen trouwens Gerard en Nellie Bos! Erg gastvriendelijk! Onze kinderen vonden de spiegels erg leuk!(balletten, gekke bekken trekken, je kent dat wel!)De omgeving is erg mooi!!! We hebben genoten van de fietstochten, geproefd van de overheerlijke appelgebakjes van het Uddelermeer (restaurant)

Reactie Gasten

  • Ook een aanrader is Pannenkoekhuis de Huifkar in Putten, heerlijk!!!!(tevens erg leuk voor kinderen)Koninginjulianatoren was ook een feest!Een boottocht met "de nostalgie"in Hardewijk was ook genieten!Morgen naar de dolfijntjes en vrijdag poetsen en naar ons eigen stekkie te Bergeijk(Nbr)Terugkijkend naar een heerlijke vakantie voor ons allemaal!groetjes Tot ziens!!! Vanavond hebben we nog een hele gezellige lampionnenoptocht (zelfgemaakt) gehad Super!!!!

Reacties gasten

  • 13-6 t/m 27-6-08 Beste familie, Het chalet was prachtig De Veluwe machtig Fietsen kun je hier alle kanten op. Werkelijk, de natuur is hier top. Onze vakantie was een waar feest. Gelukkig zijn we 12 dagen geweest, want minder lang was veel te kort om te ontdekken dat er hier niets aan schort. We zagen hier o.a. een famlie wilde zwijnen, hertjes,eekhoorns, een das en konijnen. Geen commentaar, we nemen niemand op de korrel, maar het enige wat ontbrak waren glazen voor de borrel. We laten ze daarom achter in uw pand. Bedankt, tot ziens, wij gaan weer naar het Friese land Groetjes fam. Venema Leewarden

Google

Bungalowpark Veluwe


Copyright 2002-2019